• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B. Sello Editorial
  • Revistas USC
  • Ingenium
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B. Sello Editorial
  • Revistas USC
  • Ingenium
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Características fisicoquímicas y actividad antimicótica del extracto de tomillo sobre cepas Fusarium oxysporum

Thumbnail
View/Open
CARACT~1.PDF (339.7Kb)
Date
2013-08-26
Author
Balanta, Juan Fernando
Ramirez, Leo
Caicedo Bejarano, Luz Dary
Metadata
Show full item record
Abstract
Se determinó la composición química y la actividad antimicótica del aceite esencial y extracto alcohólico de las hojas y tallos del tomillo (Thymus vulgaris) planta de la familia Lamiaceae, por medio del método de Concentración Mínima Inhibitoria [CMI], No
URI
https://repository.usc.edu.co/handle/20.500.12421/739
Collections
  • Ingenium

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV