• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • B. Sello Editorial
  • Libros y Capítulos de Libros
  • Libros
  • View Item
  •   DSpace Home
  • B. Sello Editorial
  • Libros y Capítulos de Libros
  • Libros
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Leches concentradas azucaradas: de la tradición a la ciencia

Thumbnail
View/Open
Libro (5.127Mb)
Date
2018
Author
Ramírez-Navas, Juan Sebastián
Acevedo Correa, Diofanor
Alvarado, Juan de Dios
González Morelo, Kevin José
Hidalgo-Piamba, Jessica Alejandra
López Torres, Jannet
Montero Castillo, Piedad Margarita
Motato-Guerra, José Steven
Novoa Castro, Carlos Fernando
Novoa, Diego Fabián
Vélez-Ruiz, Jorge Fernando
Metadata
Show full item record
Abstract
Las leches concentrades azucaradas abarcan un interesanfe segmento del mercado de derivados lácteos, principalmente en Latinoamérica. Son productos que gracias a su composición se pueden conservar por tiempos prolongados. Entre estos están la leche condensada azucarada y todas las variedades de dulces de leche.
URI
https://repository.usc.edu.co/handle/20.500.12421/414
Collections
  • Libros

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV